Thursday, October 7, 2010

Kisah Janji Manis Burger King dan Tonton Magika Secara Hatrik!

hak hak hak. boleh ke gelak dulu sblm cerita apa-apa?

semalam pas kije, kami ke burger king (BK) alamanda, feeling-feeling nak makan whopper promosi sehengget tu? tak pernah rasa whopper, biasa makan double pepper. siyes dah lama x makan, since singgah sahur di klia ramadhan yg lalu. lama ke? hahaha.

tetapi, alangkah tekejuknye saya apabila entrance BK ditutup dan ditampal dengan poster ini, dan staff BK takde plak maklumkan ada replacement dgn burger lain?

pastu, sy pun balik rumah dengan perut kosong tanpa whopper dan saja kepoh-kepoh di wall FB Burger King Malaysia.

pas maghrib kami pergi lagi sekali, still TIADA juga BK Double Black Pepper kegemaran kami, cis. kena tipu lagi! merajuk terus makan sakan di Mekdi.

bukan kami saja kecewa, ramai lagi kecewa. yg berjaya dpt pun sebab beratur seawal jam 11 selama 2 - 3 jam. tahniah pd yg berjaya ;p

muka keciwa tp tangan pegang kentang.

bleh plak suruh kami ke KLCC utk dpt kan whopper?

kenapa bagi idea kurang cerdik ni Kak Faizah the Assistant Manager? Whopper kamu tu pun bukan peberet kami, maka haruskah kami bersusah payah tempuh jem dan tol semata burger RM1 itu?

waaah... lawak hari Rabu.

pemberian kupon sekadar saguhati dari BK kerana takut rugi besar kot? mana ada bisnes yg nak rugi kan? hahaha.

ini muka kenyang spicy chicken mcdeluxe lepak kat bowling sementara tgu wayang start jam 11 pm. oh ya, tgk Magika kali ketiga.

eh jap, pesanan utk BK, pernah dengar perkataan "WHILE STOCK LAST"? lepas ni sila tulis pada promosi akan datang ya? saya mana da marah, kan tgh senyum ni :)

ok bai!

2 comments:

HaKim LeLaKi BiAsA said...

sama lah..kat sini pun tampal notis tu..huhuh..penat je gie sane..

lan_ax said...

xpe2.. nnti org blanjer nk.. xyah tggu promosi pn xpe.. yg ptg slalu2 melawat sini..
http://www.duitlama2u.blogspot.com/