Tuesday, October 26, 2010

Kisah Spek Mata.

baru balik dari hospital seremban. nice eh kat sini, oleh kerana parking pelawat jauh dari lobi, ada shuttle van disediakan utk mengangkut pelawat, comel ;p

tadi kat hospital ada sorang makcik tu, dia pakai spek patah + pecah, dan di-cellotape-kan di hujungnya dan hampir menutupi 60% cermin belah kiri. nk kata spek tu baru pecah & patah, x jugak, sbb cellotape tu mcm dah kuning, dah season habis. kesian, haih. to be positive, maybe dia syg nk buang dan suka pakai sesuatu barang sampai dh rosak habis! ok i lukis utk yu.



jelas tak gambaran? cellotape pink, ;p lukis pakai touchpad k. ;p

hmm. kesian tgk. tapi. tetibe teringat kat spek mata sendiri. beli emergency masa spek mata lama patah dua. rm15 je kat uptown. dah berapa kali bawak tido tak pecah2, beli cap elok kat E.O, baru 3-4 bulan pakai ntah berapa kali pecah. hahaha.

ish dok survey spek baru sejak raya nih. ah nanti2 lah. tgk macik tu ilep je pakai mcm tu. err.. ok nk p alamanda tgk spek terkini yg tahan lasak!

ok bai.

2 comments:

Kyuubi said...

alahai.. kesian kat makcik tu ye.. anyway, lawa lukisan.... hik3

Kap said...

spek tu tahan kot.
cuma kau tu ganas sangat ;)