Wednesday, October 20, 2010

Pengaruh Iklan Terhadap Remaja.

*eh sy remaja ke? ;p



iklan ini dulu telah berjaya mempengaruhi adik aku pakai gatsby rubber ape ntah ni. dan juga mempengaruhi gerak laku aku masa duduk depan cermin btulkan tudung. feeling2 takuya kimura kegilaan masa sekolah dulu. juga telah berjaya buat sy download semua lagu The Stylistics, hingga ke bilik karok pun nyanyi lagu ini!



ok ini versi di edit. penuh siket. sila layan awek jopun skinny (minit ke 0:34) berkasut besar joget ala beruk tapi sumpah comel! ;p abaikan si takuya yg dah kena spray kat muke tp ilep je tak pedihkan mateeee!

dan tadi masa layan Glee ber-ice ice bebeh, kuar iklan ni. hampir tersembur (mmg tersembur dah pun) gelak depan tv.


haaa hambek. skali pakai jadi kacak! oi nk jugak pakai ni, skali angkat muka libas rambut bertukar muka megan fox! ;p

oh asik cerita psl video dan tv. dah kurang psal makanan. ngeh nk kurangkan entri makanan. nnti ada org kata asal makan nk tunjuk, hua hua. ok td bergegas dr alamanda ke dapurmas nk tgk bola, tp ended with 0-0. cehh. xpe tgk 2nd game nnti.

eh ada satu lg iklan peberet sy, iklan Seoul, Soul of Asia kot. asal iklan tu misti nk tiru. hahaha. nnti nk rekod ;p

ok bai!



2 comments:

ken said...

gatsby ads are a little fake :P

Adriani said...

AHAHAHAHAHAHA!
yg last tu mmg my fav forever ever.
Best gila dpt tgk again here! <3