Thursday, November 18, 2010

Eva Longoria Files for Divorce :(

no more lovey dovey married couple Tony Parker & Eva Longoria. mula2 tak percaya bila baca tweet kak Eva, tp bila pagi baca daily mail, terus bg reaksi "BODOH KE APA NI??"

perempuan cacat perampas laki orang itu harus diikat kat traffic light pastu tembak laju-laju dengan paintball dengan jarak dekat berkelajuan 120km/j.

sama je, tak kira lah footballer ke, harimau kayu golfer ke, basketballer ke. sama je semua puwwn ;p

full story kelik HERE.



background twitter page pun tak tukar lg :(


ok bai!



4 comments:

haniz said...

sedih nye.. rasa macam baru je kahwin
salam singgah from hanizeyecandy
http://haniz-eyecandy.blogspot.com

Cheno said...

siyes ek? alalaaa diorang ni sweet.xyahla divossss T_T

akiss ferrero. said...

@haniz. yup yup. dh la xde baby lg. mungkin sbb tu kot ;(

cheno, iye. bru smlm kepohnye. taw xpe. tony tu muka cmbaik je :(

Syima Syaz said...

nape??why???why??
(kes malas nak baca story yg di link tu)