Friday, November 5, 2010

Kelab Tasik & Pusat Maritim Putrajaya.

*sticky post. skroll ke bawah utk entri baru :)*

selepas mengembara ke alam fauna, kita ke taman-taman berdekatan pula, igt konon nk panjat menara tinjau kat Taman Wetland, tp tak jadi. since aku ngan Aket dah pernah pergi berkali-kali. so, kita pergi ke Pusat Maritim Putrajaya.

located at belakang Pullman Lakeside, Precint 5. full list of kemudahan sila baca SINI. jap nak letak siket gambar sendiri jap.


membuat pembayaran di cashier.
*wah Aqet dah pandai amek gambar selulit silhouette! sukanya sy! tahniah aQet!

simpati kat kasut sendiri. kesian dah 2 hari pakai die, sygnye nk pakai lg? ok simpan dalam kabinet opis buat perhiasan. seronok tgk skirt berkibar2, angin banyaaaak!

kismora dengan private boat nya.

first shot trus menjadi! i heart this! dan bersyukur kerana aQet tak landing dlm air. gambar sy melompat? ADA!! tapi yg dah mendarat :( aQet sila praktis lagi taw ;p tapi ok gak, boleh aku exercise loncat banyak2 kali sampai semput gelak tgk hasil tak jadi? haha

ok ini yg buat kami meloncat sbnrnye! boleh sewa bot/sampan di sini ya. boleh lah feeling-feeling kayuh sampan macam di Venice, Italy? atau ber-ayuh gebang-gebang ala maya karin?


ok full equipment sila kelik gambar ya. ;)

ah tak sabar plak dengan aktiviti2 ini. tapi bulan ni full booked kot? siyes malas nk g kije luar ni ;p

*apa minyak naik? haha. i told yu since last 2 week, naik 5 sen korang je tak perasan ;p

ok bai!

*semua gambar diambil guna SE C905 ;)




5 comments:

cik panadol said...

hurm nmpk menarik...ada gak yg g sane weekend ni nnt huhu

KiFli si Dolce said...

suka sngt pix ke-3 tu akish...memang sempoi abish r....

akiss ferrero. said...

@cikpanadol. menarik. klu tak naik sampan, jln2 pun best dah. cantik

@kifli. hehehe. nk satu mcm tu gak tak? nnti klu ada event kite buat satu mcm tu taw! ;)

darkbatman said...

cantik pic 2 pdhal gune camera hs jerrrrr

mamamarissa said...

ishhh...apa anak dara terlompat2 nie??? tak elok tau...lari!!!!! hahaha!!!!