Monday, November 22, 2010

Full House Lifetyle Store and Cafe ;)

ok finally dpt gak jln2 carik makan di sini, Full House! ye, tajuk macam nk citer korea kan? huhu...dah lama kot usha. ajak kawan ni, ajak kawan tu, xjadi dan x sampai-sampai. akhirnya, thanks to Cupi temankan I. dan Ayeep dan Tqa.


hello mari colet siket cupcake!

bila sebut Full House, of kos sgt sinonim dengan house deco nya yang, meng-pengsan-kan cantik yaw! nama penuh pun Full House Lifetyle Store and Cafe ;)

kalau duduk rumah mcm ni, nk buat sepah tak sanggup.

cantik sampai ke dapur!

nak buat pre-wedding photoshoot pomboley!

britney ketika zaman anak dara sunti.

the makanan(s)? not bad. lunch set (utk weekdays sahaja, weekend oder ala carte shj) semua dalam belasan-ringgit malaysia sahaja. adik makan Wok Sear Chicken Chop.

sebut Wok Sear macam dialek Kelate, tokse : Wok Sear.


kat sini ada section jual baju, kasut, dress, etc semua made in korea :)

ok sy phm xleh pose atas katil sbb tu letak baju semua. tak ikea lah macam ni ; p daaan,

ya, ada jual spek!

tomok porter!

jgn renung lama-lama. ***hypnotizing***


alamat seperti tertera di atas. juga kelik pada gambar ya.

ada 3 cawangan setakat ni, Sunway Pyramid, Jln Yap Kwan Seng dan Ara Damansara. sy p yg kat Pyramid sebab INI. gile ke promosi sampai rm799 for 500 org pertama?? tapi xbeli pun. sebab xde chemistry, haha. xrasa berdebar masa pegang die ;p, pilihan hati? ada sy tulis di entri sebelum. alert la siket?

ok bai :)




6 comments:

nyna said...

wah
macam best je full house ni,

Heidi Shafiq said...

bile ko nk blanje aku mkn kt sini kiss?

AiDa AzRyN said...

Whoa! sodap2 makanan~ ;D

Cik Gallus Gallus said...

berharap sgt nnt dpt rumah mcm tu

Gyena Chobitz Armani said...

makanan kt sini sememangnya sedap...lama x pegi dah..sebab dh dok sibuk pegi the garden skrg ni

-aNida OtHmaN- said...

wow akiss syOknyaa......memang sempoilaa kedai nie...bekenan suda....