Friday, December 31, 2010

Apa Saya Buat Di Hari Akhir Bekerja Untuk 2010.

hari ni pergi kerja dengan riang ria kerana pakai baju baru. 'baru siap' tempah, kain lama dah.
mmg jarang berlaku kot pakai kurung biru. apatah lagi kuning, mmg xde langsung dlm almari. ish wayar charger nak jugak enterprem. hai kasut beli di penang!
hai jugaaaak!
ok mari teka apakah ini.
ok pandaaai! botol air made in penang !

ok. hari ni kerja pun malas buat, bos pun belanja makan lepak2 minum kopi pepagi. well, "biasalah kan, orang kerajaan, mmg xde kije kaaaaan, goyang kaki je kaaaan?" ngeh.

ok setelah 2 bulan berpindah semula ke aras 3, baru hari ni aku sempat kemas workplace dan deco siket2 kasik ceria dan cemerlang! selama ni, siapa tgk meja aku siyes kata serabut mcm tuan die jugak. mana tak, sejak tukar unit ni, mmg kelam kabutan sket. barang yg dlm kotak pun ada yg tak disusun keluar lagi. hurm.

padahal hari tu ada sorang macik opismate cakap kat aku "eh bukan encik ravi sayang ko ke?"

meme la syg, terang-terang panggil aku "sayang" "darling" "anak dara aku", tapi, sayang sbb kerja byk kena settle oh! sampai dua kali terlupa jaga kaunter KP akibat fokus kerja oh! tp aku suka je even sokmo je waktu lunch aku lewat. tp best, hari-hari terkejut "eh dah jam 5 petang??"

ok tadi dah letak kalendar 2011 siap-siap, santek-santek atas meja. konon dah ready lah utk nu year? haha. semoga tahun 2011 ni aku lebih fokus, rajin dan berdedikasi terhadap kerja. lagi-lagi setelah baca aktiviti unit tahun depan adalah banyak kerja luar, road show oh!

ok bai!

2 comments:

applemasam said...

hi! nice blog u got here..
hehe
btw,byk nye kasut..:)

akiss ferrero. said...

hi! temkiu... banyaaaak. tp pakai 1-2 je. hihi