Friday, December 17, 2010

font sudah tukar bha!

secawan kopi terlebih manis buatan abang kafe yang dah nak kawen kot tak berjaya membuka mata aku pagi ni. mengantuk!

dem anak lelaki (damn son) internet melalaikan. lagi-lagi twitter, sampai kul 2 aku on. online FB main baking life, sampai tertutup mata ketika jari di atas touchpad.

maka hari ni bangun lewat lagi. kecewa dengan diri sendiri sambil gosok kurung kerja laju-laju. terima kasih tudung awning kerana tak perlu gosok dan sesuai buat payung ketika hujan.

oh btw smlm pergi JJ Balakong lagi untuk setelkan misi Aket. dan sy beli mug rm5 je yeay!



mai secawan!

err, fokus pada tajuk entri, kalau anda tak perasan, saya dah tukar font dan size blog sy atas permintaan korang . ok tak? ke kesik lagi? maw besat lagi ka? :B

ok bai!




4 comments:

iLa SaHaR said...

nape tak kemas laie workstation tuh.... asik blog twitter blog tweet tweet..blog.. hehehe jangan marah ar

akiss ferrero. said...

alamak... alamak, mana taw ni.. hahahaha. minggu depan je boleh? :P

darkbatman said...

dh oke sbnrnya ..tp lg cun klau kaler hitam..hehee

akiss ferrero. said...

haha ok pasni tukar 'dark akiss?' ;B