Tuesday, December 21, 2010

Kis and Ket Take Penang!

cukuwwwp gewdik tak tajuk entri titew? haha.

saya dah caj semula 'jati diri' saya (bak kata Jabbe, jati diri kena kuat, ok.), keyakinan diri dah upgrade, stress sy laut feringghi dah serap habis, semangat yg hilang dah kembali dan sy dah buat beberapa keputusan about love n life. ;)

*yg love tu bukan nak kawen ye. takde dlm list.

terima kasih Ket sudi teman kan aku. terima kasih Jabbe tepati janji kite masa berbuka tu. HUGEEEEEE thanks for every single minute we spent. and PLEASE STAY :)

sekarang saya boleh gelak kuat dan meloncat semula :)




*sambil shuffle + techtonik dengar Dirty Bit!! te nenenenet ne ne neww!

ok bai!

*banyak giler gambar rasa nk tukar profile pic hari-hari. lol.
*ok satu je gambar baru upload ni weih. penat gile meloncat atas katil sambil beri arahan kat Aket snap gambar. haha. comel.




6 comments:

Leen said...

Besh nyer p penang. Kiss marion kesukaan ko tu dah kawen. Tak de entry bergambar pasal dia ke ekekeke...Aku nak tengok!

akiss ferrero. said...

bessshhh leen!

marion tu kawen dia private. chanel E! je ada gmbr. nnti aku carik ye :)

Heidi Shafiq said...

smart pic ni beb.. :)

akiss ferrero. said...

makasih HS! heheh

nadia- said...

lawa2 pic ko seme ni weh....

akiss ferrero. said...

terima kasih nadia :) boleh la sikit2 ;p