Friday, December 10, 2010

nora danish miaw miawww!

maaf di atas emo di twitter ptg smlm dan awal pagi tadi di FB. saya hanya seorang manusia yang sabarnya ada tahap. sabar, sabar, sabar, istighfar banyak kali, urut dada sendiri.

tapi sejak petang smlm dan pagi ini mmg xleh tahan siket. tp belum sampai tahap amukan lah kan.

"mengada taw, semua i yang kena buat! kerja, kerja, kerja, tak suka!!!"

ok, sekali baca mmg nampak marah. tetapi cuba tukar tone suara sket. cuba baca ayat tadi dengan tone suara manja Nora Danish (fasha s!@$^ taknak!), slow dan gurau-gurau gitewww, x marah kan? kan sy tgh senyum ni, tak nampak? :B :B :B

apa sebab saya geram? nanti sy cerita lah. tak apa, small matter, no BIG issue puwwwn. kan Aket kan? Aket roommate saya mmg mentor sy dari aspek kesabaran tinggi. *tabik spring laju-laju*

hihihi. haa kan aku dah gelak macam Nora Danish lagi, sbb bila tensi bab kerja, bila tgk kasut baru, terus gembiwe!



ok bai!



4 comments:

AiDa AzRyN said...

lawo kasut.. hehe.. ^^

. m i s s a v e r a g e . said...

dah de 'taw' tuh, mmg nmpak manje gedik.
btw, dh follow ur blog.
salam kenalan.

nana said...

lepas ni kalau sy marah nak marah alah2 nora danish lah..boleh gitu..hahaha

akiss ferrero. said...

AiDa AzRyN, lawo kaan, bau kedai lg ;p

. m i s s a v e r a g e .hahaha, nk nmpk kurang garang. salam kenal, makasih :)

nana, boleh! baru la x marah sgt ;p