Friday, January 14, 2011

(1) Rambut.

perasan tak? tahun ni saya takda list kan pun azam saya? sebab saya perasan yang saya tak tunaikan azam tahun lepas, so perasaan saya?

takde perasaan.

ok lah. letak satu demi satu.

ok satu.

(1) saya tak akan-tak mau-tak suka suka hati-tak ingin-tak nak potong rambut saya. biar macam mana stress, seghabuk, tekanan perasaan, sakit jiwa, dan macam mana besar masalah pun. kalau boleh biar sampai pinggang.

masa rambut mencecah panjang melebihi ketihak, sy menghadapi masalah keguguran dan tidak terurus. mmg rasa hampir nk potong. tp sejak guna syampoo dove yg baru tu kan, mmg tak dipertikai lagi. (knp ayat mcm iklan tv?)

ok, hasilnya sangat membanggakan!

siyes, tak sikat rambut 2-3 hari pun takpe, guna jari pomboley! eh itu iklan syampoo cap lain kan?

cuma nk ejas fringe. sbb tahun lepas emo, dengan takde perassaannya potong sendiri sampai cacat.

ok sekarang tgh minat rambut begini,

wavy-wavy, besat-besat.
yaaaa.. begini pon ok.

ini melampau ah puwwwn.

ok itu sahaja.

ok bai!

*nanti nak berlagak buat entri show-off tunjuk rambut sihat pakai protected entry, weeee ;p

2 comments:

Drunbella Khoo said...

rambut sy wavy-wavy.
original gitew.
ekekeke.
nak tukar?
tapi rambut sy serius macam sabut kelapa.
=D

akiss ferrero. said...

hahaha
rambut sy pom. cuma tak se wavy no.3 tu. hihih..
pk la syampoo dove tu, ok tahu ;p