Saturday, January 29, 2011

Day 9 – A photo of the item you last purchased.

alamak, apa yg sy baru beli? belum sempat soping lg derr. seminggu ni asik kuar makan je, pastu wayang, pastu bowling ;p

so, a photo of the item you last purchased? ok i bg tiga (3) benda apa yg aku beli. makanan kira aci kan?

grilled chicken with black pepper sauce! di lot 10 western, taman warisan pertanian. baru bukak ni kedai ni. well, i kan pengunjung wajib (belum naik pangkat Mayor 4Sq lagi) taman warisan ;p. yang bestnya ya, aku suka sbb ayam dia fresh, bila kita order baru dia bakar depan mata kita. nak tlg bakar kan pomboley kalau tak malu atau sengaja nak mengorat abang kt kedai ni. eh.

tgk abang kedai ABC kasik suprise kepada pelanggan tetap "abang ABC jagung lebih!"

dan ini air ais krim soda.

makanan-makanan lain tak sempat amek gambar puwwwwwn. ok sekarang tgh tak tahan nak beli kasut baru.

sori lambat siap task hari kesembilan ;p

ok bai!