Monday, February 28, 2011

bebeh!


awex dalam drive angry, Piper. makan apa kaki jadi panjang macam tu? bodi nak hot semacam je haha. eh tapi sy suka watak Si Mahone dalam Prison Break tu jadi 'akauntan', lagi-lagi time die naik lori tangki sambil sondol kete polis dan pasang lagu that's the way..uh-huh uh-huh, i laik it, uh-huh! uh-huh!

oh men, rindu Prison Break!


hai kak mila kunis the black swan! aku siap tgk dua kali. lepastu malam tadi nak tdo terbayang-bayang mata natalie portman jadi merah. ish cerita saiko macam haram. hahaha. ngeri. ok yg ni saya tgk ni bukan dalam gsc. tapi di rumah. pergi tgk sendiri, tanak buat review ;

haih macam nak nak tukar nama fb Akiss Kunis, atau Akiss Black Swan. eh, terlebih suda ;p

127 hours. ini pun ingat nak download je tgk kat umah. tapi cancel, sbb nak tgk kekacakan James Franco dengan skrin besar, 3 Mac kan?

ok bai!

*ok, as we expexted. natalie portman mng di oscars ;)

2 comments:

apezology said...

127 hours waktu cemas ketika beliau cube.........hahaha.bgtau kang ending die pasti mengamuk.haha

akiss ferrero. said...

oi oi... aku leh je donlod tawwww eeee... geram nye aku! hahahah