Wednesday, February 9, 2011

Day 20 – The meaning behind your blog name.

Day 20 – The meaning behind your blog name.

nama blog saya, akiss ferrero.

alahai, skali tgk dah tahu kan apa maknanya. akiss tu, nama mespes i dulu. ekceli, mana laman web sosial, akaun emel, etc suka guna 'akiss'. dulu pernah guna Akiss Ramadhani masa tgh minat Nia Ramadhani dan kebetulan bulan Ramadhan. banyak lagi nama, Akiss Bennito, Akiss Stefani, Akiss Shinoda, Akiss Plug in Baby, haih mak oi banyak lagi nama. tapi, nama akiss ferrero ni adalah terpaling lama guna.

ferrero itu of kos dulu sangat suka ferrero rocher dan mmg aku peminat cekelak! ;p

hah, simple kan, ingat macam nak tukar akiss pokodots, tp macam keanak-anakan pula. eceh.. padahal! ok siap tugasan hari ke doploh!

ok bai!

4 comments:

Kap said...

tapi aku rasa akiss pokodots tu macam kena sangat sangat lah, babe.

akiss ferrero. said...

yeke yeke yeje?hurmm.. mcm agak sedikit menonjol lah ;p

Heidi Shafiq said...

name ko dh jd mcm satu jenama kat dunia blog ni.. jgn tukar dah pasni.. :)

akiss ferrero. said...

alamak, terharunya sy. maceh HS ;)