Sunday, February 13, 2011

Dil To Pagal Hai dan Amy Search Piiiiwit!

seharian sabtudae duduk rumah makan tido dan layan dil to pagal hai. lepas tu kepoh twit kata-kata hikmat cinta. contohnya :

"cinta boleh dtg berkali-kali, tetapi cinta sejati hanya dtg sekali"
"mungkin kau akan kahwin dengan orang yg kau kenal, bukan dengan yang kau cinta"
"someone...somewhere..is made for you."

cis, tgk hindustan mmg nak berangan, bagi harapan je taw hindustan ni. tp siyes taw sy suka ending dia. ;p

ok sbnrnye nak cerita sikit pasal karnival wow itu. ehem. saya lah Mayor nya. aahaha. satu benda je nak kepoh!


terel tak? tak pernah tgk amy perform gila vavi sedekat ini ok. gila lah! tanpa pakai DSLR pun leh aku lepak area 'media' lepastu tak malu jerit "amyyyyy siniiii!' haha.

ok esop sy bz lagi lah nak update full story. tunggu ya!

ok bai!

2 comments:

Kap said...

kamera bergegar mengikut kadar keghairahan, ok ;)

akiss ferrero. said...

hahahaha tepat skali!