Wednesday, February 23, 2011

aaj ke larke I tell you! kitne lalluu what to do?

ok kawan-kawan, hari ni dah boleh mula hapal semula step tarian lagu ini dah...


ya, sabtu ni jam 2 ptg di tv3! sy mahu weekend yg aman goyang kaki depan tv peluk kusing saya. sbb minggu lepas ni adalah hujung minggu yg gila.

saya ada byk stori nak tell yu. aiyoyoyo..tp tatahu waktudu oh my darling i love you sbb hidup sedang huru-hara, hati gundah gulana macam rambut i ni hah!

tapi yang pasti ahad lepas g melaka tak jumpa pun shah rukh khan, tipu i ek Rahul?

gila kelam kabut bahasa entri ini. oh ya jgn lupa lirik semua ada di sini ya!

ok bai!

4 comments:

nadia- said...

ape cite tuan tanah...hak3

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

wah semahngat gitu tak akak ni.

akiss ferrero. said...

hahaha nnti akan diceritakan ;)

akiss ferrero. said...

0sh!Nz d' sen0r!ta s, hihihi comel taw kareena pki baju tu kan? semangat! ;p