Sunday, May 29, 2011

Ice Blended Milo Dinosor, hanya di Murni Discovery.

belanja beday boi. dah lama dah Cupi ajak try makan sini, Murni Discovery. chicken chop dia sedaaaaaap. ini pertama kali dtg sini, so oder lah spt apa yg di cadangkan. special chicken chop. dan, mmg special!
pandangan luar.
pandangan dalam. *telan air liur jap*. kaan? ade cheese di tgh2. ala-ala cordon bleu SR. tp yang ayam die sumpah sedap!
oh ini pun special!
nama-nama menu semua special. tgk letewww, I Love You, I Miss You, Don't Worry, Be Happy! ;8)
saya order minuman ini. Ice Blended Milo Dinosor. rm5.oo sahaja.
tadaaaa! mmg kaw. minum siap kongsi 5 orang! haha.

lepas kekenyangan dan ting-tong dinosor, semorang tak jadi lepak mamak usj layan Barca vs M.U. huhu.

bila Qi nak ajak aku jadi partner Jalan-Jalan Cari Makan dia ha? ok itu sahaja. lupa plak nak amek gambar beday boy -__-. ok sila LIKE utk merasa lapar.

ok bai!

ps : yang penting HALAL.

12 comments:

Kap said...

atas tu milo tabur kah?
tanah merah tabur kah?

farrah isnanee said...

kt mane?kt mane?lt mane?naseb baek usha dah mlm..kalo sok?mampos i..i da la na start penuhkan poce!!hahaha

Anonymous said...

jakunnye u ni...noodle station dh lama ade the same kind of drinks. and milo dinosaur pun byk je kt area bangi...u br nk jumpe ke.

akiss ferrero. said...

kap, ha'ah, ice blended milo + milo tabur ;p

nanee, haha. kat usj, byk cawangan murni ni. ok selamat berpuasa.

Anonymous, ha'ah la u ni. i mmg penjakun org nya.:D

Kap said...

Anony tu sangat kelakar lah.

akiss ferrero. said...

kelakar kan Kap? comel je mereka. ;p

farrah isnanee said...

ok kt mane murni y berdekatan ngn sy ney?na search google ade ke?hehehe...tp bkn ayam golek murni kn?hahahaha

akiss ferrero. said...

ayam golek murni pon ado ko? hahaha
aku tahu pj je la. kat page die ada tulis tak? huhu

ShiE J. said...

haha! ko lagi comel dari anon tu Kiss. Sebab ko 'penjakun'!

*1st time dgr imbuhan pen-jakun. ke, aku pun jakun???* :p

akiss ferrero. said...

aku dah naik pangkat sekarang. Pegawai Penjakun. wakakaka

farrah isnanee said...

owh kat click LIKE 2 kuar page dye ea?tbe2 na jd penjakun gak la..hahahah...ayam golek murni yg kowg bedal tyme kenduri makcik FARRAH 2 apo nyo?pas2 ta puas agy kowg serang ayam golek 2 kt pasar perisjaya 2?hahahah

akiss ferrero. said...

hahahahah
weyh itu nama dia ayam golek murni ka?
aku main makan je, lupa berkenalan nama ayam itu ;p