Monday, May 16, 2011

Nur Kasih The Movie, 19 Mei 2011

suka!

spt biasa, jgn expect lebih. kita biasa-biasa je, ilep je. nnti takut kuciwa, pastu nak komplen hasil seni orang mcm lebih-lebih. ok. dgr2 cerita movie Nur Kasih ini tidak akan disiarkan di Astro First. bagus. asik mengkayakan orang astro sahaja.

patutlah kutipan filem melayu makin kureng. dgn cd pirate nya lagi. dang!

ok bai!




6 comments:

AIN MUSTAZA said...

jgn lupa bwk tisuuu banyak hoccay..bwk mak sekali.huhuh

akiss ferrero. said...

hahha jom! ;p

faizal chicharito said...

banje tiket...nnt bil mitak nana...ok??

akiss ferrero. said...

hahaha meh meh dtg parisjaya meh ;p

Syima Syaz said...

setuju2....
dah lah astro dah kaya, pastu servis tanak repair.cuba lah carik solution kalau time hujan tu, kesian mak dia nak tgk sinetron kesukaan dia pun tak dapat....

akiss ferrero. said...

ye btul.

nak psg skrg ni kena 150. takde pilihan len sbb dorg wajibkan decoder yg utk HD itu. hmmph!