Thursday, June 2, 2011

tak sabar nye nak kawen!


The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 (24.11.2011)

ok bai!

8 comments:

Lieyda said...

same la kita. xsbarnyeeeee

Anonymous said...

cepat kawin.. dah lama xmkn na c myk...:)
ket sky

akiss ferrero. said...

Lieyda, lambat nye bulan 11 hahaha


ket sky, Edward & Bella pun buat nasik minyak ke masa wedding dorang? -_-

ShiE J. said...

ouh, kiranya Eclipse xde eh? Terus Breaking Dawn jek? Uih! Teruja nih!

akiss ferrero. said...

ada lah eclipse. tp xberapa best ;p

ShiE J. said...

haha. ok, aku lost di situ.. yang ini sequel ke-3,kan? yang kedua dulu tu lah eclipse, ek?

ke, mmg dah ada 3 kali ni? apsal aku rasa aku mcm tgk 2 je? adeh!

ShiE J. said...

hahaha! ye lah...

aku baru tgk kat youtube tadi.. aku confuse yang new moon & eclipse tu jd 1 cerita..

yup! yup! eclipse tak bape best. mcm pendek sgt duration cite tu, kan?

:p

akiss ferrero. said...

yg ni last, keempat. cuma die buat dua episod.

twilight, new moon, eclipse & breaking dawn.

eclipse kelakar sbb nmpk sgt dorg berebut bella. budak2! haha