Friday, July 22, 2011

Harimau Mengaum!

pergi tgk bola macam nak pergi pavilion. Shuib mention terus, tak payah nak #anmensi. bahaha!
hi Qi, saya Qis!
hi Drogba!
lokasi sy semalam. sesak an? sampai ke tangga orang duduk, igt nak lepak kat pagar bawah tu, tapi, kang masuk tv kang haa bangga mak aku.
hai Aket, nampak tak lokasi ku di mana? sgt jelas ok bola atas line cuma masuk siket dalam 2-3 inchi pastu kuar balik? tapi takpelah kalah 1-0 pun, at least si Amir tu boleh eksen kat orang kampung masa nanti "hello, aku tekel Drogba sampai tergolek, ko hado?"
akibat duduk bersesak-sesak dengan niggah, i pun nak jadi niggah!

kesimpulannya pemain kita mmg hebak. tabik spring laju-laju. mmg jelas sgt dorang kuatkan bahagian defence sbb bila serang takde orang di atas. hmmmph, xpe. syabas Malaysia!

terima kasih kepada orang yang mensponsor tiket! especially to Eleana Smith dan kerana mem-burn-kan cd lelagu best utk kite, eceh! ;)

ok bai.

*of course ler ticket sponsor, aku Team Arsenal kot? haha.

3 comments:

izfanora said...

wah.. giler havoc nie..

mamamarissa said...

hi Qis, saya Yuna...hahaha!!!

:P

akiss ferrero. said...

hi Yu.... ok bai! *lariiiiik*