Monday, July 11, 2011

kena tindih.

malam minggu itu hari, aku ingat aku kena gangguan kena tindih ke hape, sekali ini budak tido atas aku. ntah perangai ape die buat. sampai ada nyamuk gigit kaki aku pun aku xleh bgn sebab kesian kat dia takut terjaga. see? mcm baby aku aku treat beliau.

sbnrnya dari siang dia dh buat perangai mcm tu bila aku baring depan tv tetiba panjat atas perut aku. lupa plak nak amek gambar tu kat netbook aku. dah la gemok, senak perut aku bila dia berdiri atas perut aku tahu? kalau duduk diam xpe, ini siap menggeliat, jilat2 bulu semua macam aku ni tak wujud plak.


skrg mmg kena letak dua kerusi depan pc. -__-

dasar penyibuk! haaa....tgk, tgk. mmg kije die skg meleseh je. ha lagi satu skrg dia suka makan keropok amplang! bhahahaha (gelak sabah bha)

dan lagi satu, dia dah pandai pukul kucing jantan yg suka nak masuk rumah. gengster, tukar nama Rozie Tiger kang.

dan lagi satu, dia makin paham cakap kitorang. kalau marah dia tu, seposen je muka. kalau adik aku bebel dan buat-buat nak tampat muka dia, siap kecik-kecik kan mata lagi. daaaaaaaan, dia dah pandai bercakap. lagi-lagi bila laparudin. bising panggil aku angah. angeowwwww!

dan lagi satu, eh?

ok bai!

ps : org lain cite pasal perkembangan bayi, aku cite perkembangan kucing. hihihi

pss : sebenarnya nak cite pasal kena tindih, ok next entri ok ;)





3 comments:

Adam Idris said...

waah dah pandai ngadap lappy
pasni FB and blogging la tuuu
hahaha

Paradise Gal said...

kucing mmg, kalo dia jd kesayangan, mcm2 keletah dia buat.. sme la mcm kucing kerie.. hehehe... sgt suke kucing.. sbb mereka sgt comel.

akiss ferrero. said...

adam, pasni nk ajar dia tweets! ;p

paradise girl, btul3. sentiasa buat kita happy ;)