Tuesday, August 9, 2011

Alam Twitter Di Bulan Ramadhan.


manisnya graf ini?

setelah seminggu berpuasa, saya dok perhatikan corak timeline twitter saya. and yeah, di bulan puasa ni semacam meriah nya ya.

merujuk pada graf, paling gila laju timeline adalah 1 jam sebelum berbuka. dalam kepala aku membayangkan masa tu semua jejari tweeps ligat menuit sambil menunggu waktu berbuka. seronok! juga waktu sebelum sahur, kengkadang ada orang mention tlg kejut sahur lagi, comel kan?

yang best bila takde idea nak berbuka apa, tgk dorang merapu mengidam makan apa pun ok, tak perlu follow @paramkl. param adalah pasar ramadhan, buruk betei panggil camtu. bazaar ramadhan sudey.

saya tweet since 10.08.2008. tahun pertama dan kedua ber-tweet aku mmg privatekan tweets, follow tak sampai 10 orang, dan hanya bermonolog dan luah perasaan dan menjiwang.

rugi korang tak follow aku masa tu dowh!

lately twitter menjadi "the more the meriah!", semua geng pun ada twitter, makanya, i kenot monolog feeling-feeling sengsorang ;p

entri takde motif. ok ade, nak wish kepada diri sendiri happy 3 years on twitter!

ok bai.

* hi #twittercrush ;8p
*TT skrg adalah #replacebandnameswithbangla. berair mata gelak.
*jgn gelakkan graf aku, guna PAINT je mampu uolls.



5 comments:

Adam Idris said...

comel lah graf...manis....hehe

izfanora said...

ok lah tue ada twitter.. aku nie mmg xder pun.. tak teringin plak nk bertwitter.. hihi..

akiss ferrero. said...

adam, manis eh eh? ;p

meh la join twitter, izfanora

ken said...

cute graph :)

akiss ferrero. said...

hihi thanks Ken! ;)