Monday, August 15, 2011

Menu Berbuka Bersama Akiss III - Berbuka di Rumah Puan Farrah.

tarikh kejadian 9 Ramadhan Selasa.

aktiviti berbuka puasa bersama rakan sebaya, sebaya lah sangat. semua menu berbuka adalah di masak sendiri, KECUALI roti john, kuih tepung pelita, onde-onde melaka, bubur lambuk, kuih samosa, karipap dan air tebu beli kat bazaar dan betapa murahnya rezeki siap jiran hantar kuih lagi. ;)

so seperti biasa sementara ibunya Farrah memasak, saya menyuap Akif Rifqi buka puasa seawal jam 6 petang, cian, tak sahur ye Rifqi? ;p

nom nom nom nom..
gaia. muthu. keunggulan.
comotnya aku suap. "ni makan dia" akibat taknak bukak mulut apabila di letak sudu di bibir mu. main-main eh Rifqi. (sorry to say, sy rasa nak lempang laju-laju sebab comel sgt ketika ini)
Tudung Hana Tajima much?
perkembangan terbaru, kuat menjerit, nak tumbuh gigi dan nak start merangkak. dan dah ade walker untuk menolong ibunya mengemas rumah, yeay!

inilah adalah sebahagian menu, ntah kenapa aku joyah sangat sampai lupa nak snap semua menu. semua menu bertemakan seafood. udang masak lemak cili api, ikan goreng cili, sotong goreng tepung (ehem!) , kobis goreng dan kuih-muih seperti di sebut di atas ;p

gambar kami takde kerana semua sexy kalah kilafairy ketika memasak. cuma, cukup geng dah semua kecuali Kak Iza. rindu tahu?

ok bai.

*eh dah 3 entri berturut pasal makan, hahaha!

1 comment:

L said...

waaa.. kiut anak.. tlg kiss kan pp ehh..=)

sy syg awak?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/kasih-sayang.html

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...