Saturday, September 17, 2011

Yanni's Wedding ;D

10th September 2011, Dewan Sri Endon, Putrajaya.


kebetulan Yanni (Adriani Adnan) punya ayah adalah pegawai kat ofis dia, maka pergi dengan Farrah ;)

beautiful Yanni, in her beautiful dress! Congratulations to both of you, Yanni & Yusfadli ;)

takde motip.

motip dia, kenyang dengan makanan orang kawen, open house lagi dan lagi.

sekian makasih!

ok bai.

4 comments:

nqr said...

yani ni pemes kan.. aku terkejut tgk bdk ni kawen sbb aku ingat dia bebudak kolej lagik

Syima Syaz said...

adoi cantiknye dress dia...pejam mata! pejam mata!!!!

akiss ferrero. said...

yup, yanni adalah femes, tp sgt lah down to earth dan sopan dan cantik dan semua lah ;p dia sebaya aku ;p

kan syima kan, cantik ;)

ken said...

last pose bergaya :P

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...