Sunday, October 23, 2011

#octtwtfest dan Cinta Muka Bulu.

semalam adalah akhirnya terbuka hati ke #octtwtfest, ye betul. selama berkecimpung dalam dunia social networking, dari mirc -ym-myspace-blogger-fb-tumblr-twitter, mana pernah aku membuka hati aku ke gathering besar-besar begini?

jadi sesiapa yg dapat jumpa dan bergambar dgn aku smlm patut bersyukur dan gembira skrg.

ppuuihh! perasan nak meninggal. padahal aku yg kena bersyukur dan gembira kerana ketama kali ketemu my idola, siapa lagi bukan Keknis! pihihihi. tapi gambar belum sempat upload, yg sempat adalah gambar polok-polok dgn Mimifly ONE.

mimifly ini tinggi betul, so aku nampak pendek. ;p

selain itu, semalam di movie hall, ketama kalinya di tayangkan video Cinta Muka Bulu (Parody Video) untuk Cinta Muka Buku.

kesian najwa latip, dah la kena troll, lagi ada video cemni. tu la dik, mental kena kuat ;p sorry, aku mmg dari awal mmg tak suka lagu tu, like..what the hewwwwl? muka buku? muka kau macam buku? bentuk buku? oh, facebook. ok get it.

ok layan.


and yeah, we broke the World Record, tahniah kak Edasu, and the awesome 2615 tweeples!

ok bai!


2 comments:

Cheno Chenonet said...

waaa untunglah pegi octwtfest! bestnyewwwww T_T

video tuuu haha cam hapetah! vc siapppp

izfanora said...

xbrp minat juga lagu tue.. tp, dia berbakat..

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...