Sunday, November 13, 2011

i'm no longer your muse.

lagu yg bikin nangis tanpa sebab dan dengan sebab, Katy Perry - The One That Got Away.


it's time to face the music, i'm no longer your muse ♪ ♫

sakit tekak tahan nangis. tapi nangis jugak. pulak Qistina pun update entri guna lagu yang sama, airmata macam air terjun terus! pastu ulang tayang 40 kali.

ok bai.

*ps : nak rambut macam kak katy pewissss ;')
* baca INI.

2 comments:

nqr said...

ulang dan ulang dan ulang sampai anak aku bosan dengar terus masuk bilik dia dan tidur

oshinz said...

nak rambut katy time dia tua ke muda? hahaha.

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...