Friday, December 16, 2011

Jilaka Betul!

menconteng arang di muka sendiri.

mintak maap, mintak maap..dah 2 minggu tak ber-update blog. sy busy teruk. dalam seminggu boleh berada dalam 2-3 negeri. maka, bertambah banyaklah entri tertangguh *nangis hujung katil*

tapi takpe, kalau ada yg mahu tahu ttg update tentang diri ini, atau nak bertanya khabar, atau ada soalan yg perlu sy jawab segera, bolehlah mention sy di twithandle saya aakisss. (kalau ada yg perasan, sy dahletak widget twitter sy di sebelah kanan blog ini) .

masalahnya ada ke orang yg sibuk nak tahu tentang dirimu akiss?

ok bai!

*sudah menengok blog jilakabetul? mula-mula kelakar lah,bila kena kat kt kawan/saudara mara/orang yg kita kenal dah jadi tak kelakar kan?

No comments:

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...