Wednesday, February 29, 2012

This Means War!

malam semalam adalah hari di mana hari pertama dalam hidup Balqis Abdullah tengok wayang sorang-sorang. weeeeeee!

perasaan senang hati yang tak dapat nak di bayangkan. :B

ramainya lah tak percaya aku g tgk sorang-sorang, tak caye tanya adik aku si Cupi, sbb dia dtg Alamanda kejap malam tadi. ok ini lagi ini bukti dia :


dan, movie yang bertuah tersebut adalah, This Means War.

ini!

duduk sorang-sorang kat umah masak popcorn sambil berjoget this is how we do it.



tanpa disedawi, diwi-sendiwi di-spy :B


comel oi kak reese witherspoon, ntah bila dia tak comel ntah.


aku rasa ini scene aku gelak teruk.

saya bagi 4.8/5.00 bintang, kalau boleh nak bagi 5 terus. pergilah tengok sendiri, di jamin gelak.

ok bai.

No comments:

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...