Wednesday, February 22, 2012

vanilla coklat!


jenis aku yang jaaaaarang atau tak tahu bila kali terakhir layan drama melayu bersiri, tetiba tersangkut dengan drama ini, Vanila Coklat!

sebenarnya baru 3 kali tengok je pun ;p first time tengok masa cuti 4 hari 2 minggu lepas. yalah kalau dah kat shah alam tu, apa mak aku tgk, aku tengok.

kesimpulannya di sini aku tengok sbb aku sangat tersuka dengan kecomelen teruk si Izara Aishah, bukan Aiman Hakim Ridza (Amir) ye, sebab hati aku masih ada pada.....

Redza Minhat. *cekik diri sendiri dan pengsan*

ok bai!

2 comments:

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

part redza minhat ni memang jatoh cinta ok! heeee =D

AIN MUSTAZA said...

redza dh dpt baby boy..akak dh jd aunty..hahhaa