Wednesday, March 7, 2012

Kenanga Wholesale City

ini cerita awal februari, tapi tetap mak nak publish. utk sharing maring. ada ke perkataan ini? hahaha. abaikan.

pada suatu pagi sabtu yang indah, ada budak nak carik handphone baghu, jadi berjalan-jalan lah ke kl. budak ni Aket lagi, siape lagi.

jadi jalan-jalan kl, dia pun suggest satu tempat shopping baru katanya. sbb ada dlm majalan ape ntah. it's Kenanga Wholesale City.

nama pun dah wholesale, maka untung siapa yang berniaga sebab bila beli banyak dapatlah harga borong. aku itu hari beli t-shirt murah2, dan 2 handbag je. dua je. sebab ada skali tu tgk harga handbag tersebut adalah dua kali ganda dalam blogshop. *pengsan*

nak buat kelakar aku sampai sekarang tak pakai handbag tersebut. bukan membazir, aku kanjenis selagi tak hancus handbag tu, mmg pakai satu tu je. hihi. alamak, lupa amek gambar handbag. nnti aku amek ye.



so, lunch tu kitorang makan kat Level 3A. tempat ni takda Tingkat 4 taw. hehehe. tak ingat nama kedai makan ni, tapi yg pasti bukan Sajian Enak. dalam direktori ni takda pulak. sorrylag, gambar dessert je sempat ambil ;p


sebenarnya kan, interior kenanga wholesale ni comel-comel tahu. dah la penat shopping, penat amek gambar lagi :B

saye cuke.

ok bagi yang minat meniaga, atau suka borong barang baby, segala mak enon, boleh lah ke sini ya :)

ok bai.

No comments:

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...