Tuesday, March 6, 2012

mimiaw!

baru lima hari tak jumpa dah gemok sedikit. tahap kenakalan masih begitu, sampai aku dah lali.


tidur petang hujung minggu, like kucings like akiss.


dengan mainan baghu dia. Ming ni manja sikit, kalau main mesti nak dok dekat aku, lagi-lagi kalau aku pakai skirt, lagi kemain sedap duduk dlm kain, ahahaha. cuma Ming tak suka dipegang lama-lama. si Aoki lagi teruk, nk pegang pun tak bagi, kalau nk dukung ape ntah lagi.

sup kucing.

minggu ni tak dapat nak mandikan anak-anak. hujan je hari-hari. jadi aku guna baby wipes je bersihkan bulu-bulu, hidung, kaki, telinga. hehehe. aci kan?

ok bai!

3 comments:

abby said...

eh eh mcm nama anak kimora ;).. teringat dulu zaman2 bela kucing, mmg wangilah sbb asik kena mandi je kucing tu..mula2 dia mcm x suka, lama2 tu mcm dah redha kot, time mandi suka pulak dia.. baby wipes pun ok, janji bersih, hehe..

akiss ferrero. said...

a ah, konon2 anak kimora lah ni. hahaha.

tu lah, sbb kesian kalau takde matahari nak mandikan, kesejukan pulak ;p

Izzy said...

aku pun masa diorang kekecik, bagi 'mandi' pakai babywipes je. Terus jadi jelita lepas 'mandi' hahaha

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...