Tuesday, May 15, 2012

ARSENAL FOR LIFE!

sape suka tengok kuch kuch hota hey? kisah di mana percintaan 3 segi di mana endingnya si Rahul sailang si Anjeli dari tangan Aman di hari perkahwinannya?

Rahul : Manchester City
Aman : Manchester United.
Anjeli : EPL Champion Cup.

dramatik tak dramatik lah game malam itu apabila 5 minit terakhir City score sekali sampai dua terus menjadi champion. kalau aku budak emyu dah kelar tangan dan ambil 'MC' hari isnin muahahahah! CHAMP2ON konon, pppuih! 

ok malas nak menganjing emyu, puas dah kot semalaman tak tidur berpesta di tl. 

baidewai, bpl 2011/12 dah habis, tahniah kepada PASOKAN POWER ARSENAL  tangga ketiga bpl .



 thank you koscielny


robin got swaggggg!


but emas, rvp yang punya :) 


 aww :)


bye pat rice


kikikiki!


awwhhhh :')


 i'm a proud goonerita :)


see u next season 2012/13!!

ok bai!

No comments:

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...