Thursday, May 10, 2012

biru karen.

 this is random entri!


sy dah jumpa alkaput! tak sangka setelah berjaman secara misteri dia tak paparkan muka di blog dan twitter dia, hanya rajin komen di blog dan mention akhirnya kami berjumpi di mekdi alamandi. 

*maaflah dua hari ni asyik suka pakai huruf 'i'.

tak  sangki. ok stop it. tak sangka bila jumpa di luar pun tak awkward dan banyaknya isu dan banyaknya cakap kami ini. tak sangka kami ada banyak pandangan yang sama. contoh : "budak-budak zaman sekarang takda life". ahaks!

btw, jumpa pun sebab itu hari aku tak datang majlis dia, maka bagi hadiah yang tak seberapa itu. semoga dapat di gantung di hari raya :) 


 kak katy di-adidas-kan! 


yeah, me too kakak zooey. 


kesimpulannya, aku ada kegilaan warna baru.

electric blue!

ok bai.

*tak paham kenapa budak tu panggil 'biru horliks'.

3 comments:

Syakir Rahman said...

ptut la alamanda jadi alamandi....igtkn typo ke apa =="

aryu said...

saya dah ada 2 barang warna tu.hehee

btw,comelnyaa cardigan dia tu.aummmm.mahu.

Hannani Kamal said...

PANG!

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...