Sunday, May 6, 2012

peej burhan punya wedding :)

April 29, 2012...di celah-celah kebizian, dan jadual minggu lepas yang kelam kabut sebab ada 2-3 majlis kawen, sepupu punya lagi, akhirnya berkesempatan pergi ke majlis sandung Kak Peej, niat mmg nak g, nak komen entri kak peej, tapi akibat busy dan terlupa..sedar2 dah lepas. seb baik si Dayah ada :)

aku tak tahu berapa kali ulang cakap kat Dayah & Helena, cantiknya dewan, cantiknya..cantiknya! sy suka suasananya, lampu dia. alahai, co cuwit, macam Fairy Tale :)

sama sampai dengan pengantin. terima kasih gps yang habis bateri setengah jalan, juga terima kasih google maps :)

Peej & Dot Dot, ehem! I mean, Ben.
ok baju kak peej, 10/10 markah. cantik T_T

bunga kat tangan tu pun, cantik, unik, sy suka! 

pastu terjumpa Iz, cis! tak sangka betei. terus duduk semeja untuk bergosip secubit dua. kiterang rapat di twitter akibat dua-dua orang hantu kucing :B




beautiful wedding reception
ini rakan sepejabat malah pembaca tegar blog Kak Peej, lagi-lagi yang kanan tu, Dayah :) 

dalam ramai-ramai bloggers yang datang, aku paling perasan si Uncle Gedek! cis, aku sampai dia balik, nak kejar kang ada yang terkelendat dengan heels kau.

sekian, lepastu kitorang ke wangsa walk untuk secawan chocolate oreo ice blended.

dengan ini saya mengakhiri entri ini dengan ucapan, semoga Kak Peej eh salah, Mrs. Peej & Ben berbahagia sampai bila-bila, Amin!

ok bai!


No comments:

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...