Friday, July 27, 2012

R.I.P Robsten

cerita Kristen Stewart curang dah tersebar since dua hari yang lepas. mula-mula, as a kipas susah mati Robsten, aku tak nak percaya.  anggap photoshop je gambar tu. sampai bergaduh dengan Sahar kat twitter. geram. hahaha. semalaman aku fikir. susah nak percaya sbb baru tgk dorang kat Teen Choice Award.

so bila pagi ni baca yang Rob dah moved out, dan tgk gallery gambar tersebut.. aku baru dapat terima kenyataan.

:( 

how could chu Kstew.  aku tak salahkan Kstew 100%, si Rupert tu yang jahat, dah ada family anak dua pun gedik lagi. haih. cemanalah tu nanti masa Breaking Dawn Part 2, November nanti?


:'(

ini masa Teen Choice Award itu hari. 


 ini desktop kat pc ofis sy.


dan ini background twitter sy.


R.I.P

masalahnya nama FB aku pun kena tukar jugak ke cemana? lewls.

ok bai!

3 comments:

Hannani Kamal said...

inilah kehidupan.................. tewimalah...

abby said...

ala, sayangnya.. they're MFEO :'(
nk sedey gak la camni..

akiss. said...

samalah Abby :(


kehidupan.

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...