Monday, July 16, 2012

selamat hari birthday yang happy dan pelik :3

dah menjadi seperti acara bulanan, kami akan raikan perut kami dengan sushi, iloike! so plan dia macam bercelaru sikit, sepatutnya hari selasa. tapi tangguh hari Rabu, kebetulan esoknya beday si Aket. maka, aku ingat nak celebrate kecil-kecilan lah belanja budak ni sushi dan beli kek, siap dah msg si Daos. 

pastu tibe petang tu Farrah text cakap suruh teman dia tidur dekat Hotel Pan Pacific. ok. ayat dia, teman tidur. maka, takda masalah sebab lepas sushi, g  pan pac. dan, kebetulan juga, rumah kitorang ada kes paip pecah, plumber tak bagi guna bilik air malam tu, so..memang..snap! seb baik ada tempat mandi lah malam tu. cuma nak celebrate beday Aket mmg tak dapat lah, sbb takut terkejar-kejar. so....

pergi sushi, tanpa mandi. 

pantun dua kerat.

rajin an?
weee! tamak, semua nak order dua set, pastu kenyiam. dan tetweeba-tweeba Nono bbm, eh, i'm coming!  the more the meriah kan :3
ini sesi Wanita Malam Ini. kkkhhhhh khhh. best!
kesian... kakaka! 

pastu terus shhhhuupppp! ke pan pac. 


(nampak tak farrah dh tidur?)
sampai bilik farrah kul 1 lebih kot, kkhhhh. siap dh beli kek alahai. pastu boleh pulak kata ada ada bilik kosong untuk kami berdua? maka... kkkhhh khhh! thanks Farrah dan Wani :)

 maka terjadilah peristiwa dua orang budak sakai masuk bilik pukul 3 pagi.


amboi macam hanimun! kemain seronok si Aket kkhhhh, kalau lah fikir jahat, mmg nak amek EL ke MC ke, tapi karang kang, haa kang...

sebenarnya 11.07.2012 inilah hari pelik sedunia, dah macam hari sumpahan ex. tapi takpalah. :) 


terima kasih tawan-tawan! happy gedik sampai pagi :3


ok bai!

1 comment:

Anonymous said...

:D cath

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...