Thursday, August 23, 2012

patah sewibu hatiku.


hati saya hancuq berkeping-keping, pecah seribu, macam dihiris sembilu pedihnya wey. dah seminggu rumors yang budak RVP ni nak join M fucking U, tapi aku buat kering. tapi..bila menatapi gambar ni..aku..rasa...tekak..aku sakit..tahan nangis. dah lah masa melihat gambar ini aku berbuka sorang-sorang di subway. ( i don't really mind being alone, btw)

dan match M fucking U pertama aku tengok sebab nak uji kekentalan hati melihat RVP beraksi dalam team yang aku paling "suka"

so sekarang aku ok, dan boleh terima. 

cubalah untuk "LET GO"

ok bai.


No comments:

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...