Sunday, September 2, 2012

changes.

manusia berubah. biru yang dulu aku kutuk, benci dan aku 'ewww'-kan kini dah jadi warna kegemaran. semuaaaaa benda pun nak biru. and yyyeah. kalau nak tahu kebelakangan ni 5-6 tahun baju raya semua nak pink. tahun ni?

ya. this. biru.

banyiaaaaaaaak lagi barang dah menjadi biru. tak tahu kenapa. honestly, takda siapa-pun pengaruhi aku untuk aku jadikan sebab kenapa biru. sumpah. 

andddd, lagi satu. aku tukar handphone balik. welcome back team android. bb masuk sepital. hewhewhew. omg banyaknya benda nak update kat sini jhfdgjhfhgfjhjkll.

later?

ok bai.

No comments:

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...