Tuesday, October 16, 2012

untitled

"woke up early, saw ur name liked my post at 4.36am. im getting used to it. you're always gonna be around, dont you?

"pernah dengar perasaan sedih sampai nak muntah? bukan nak drama queen, tapi kenyataan. tapi syok lah jugak sebab perut jadi senipis britney spears zaman remaja.

tapi...itulah.

senipis-nipis perut, nipis lagi hati i.

ya, aku tengah berusaha lah ni, dah separuh oktober dah pun. aku dah lepas "fasa termenung dan kurang bercakap", sekarang tengah dalam fasa "acah-acah busy".

ini mak kitew macak malam sabtu muntah teruk teww, cedap angat :3

ok bai.

No comments:

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...