Friday, November 23, 2012

Breaking Dawn Part 2!



so, yeay! malam tadi tengok dengan Aket. ya, memang kalau tengok twilight kena dengan Aket, dah 4 tahun begini. so malam tadi last lah tengok twilight :')



seperti biasa, bila kita dah baca buku dia, dalam movie jalan cerita rasa lajuuuuu sangat, tak puas tengok walaupun 2 jam, dan memang nak tengok untuk kedua, ketiga dan keempat kali macam yang Part 1 hehehe.

masa ending, Bella playback balik first day dia jumpa Edward, kena tinggal, hampir mati, masa wedding, masa honeymoon, masa melahirkan Renesmee..masa tu kan, nak bergenang jugak air mata :')

:')

jujurnya, aku suka Twilight ni sebab kisah cinta Bella & Edward dan betapa seronoknya kalau dapat jadi vampire yang power teww (kecuali bab bersinar di bawah cahaya matahari). 






forever.

ok bai!

1 comment:

miss fifi said...

ending movie macam better compared to ending novel die~