Friday, December 28, 2012

malam jumaat terakhir dua ribu dua belas :)


uniform khamis siang sampai malam. dasar.



makanan paling bahagia :)

sebenarnya dah lama tak masuk masjid (lama atau kampung) since aku dah takda kampung like 10 years ago. ya, masjid lama/kampung yang aku last masuk pun masa arwah nenek aku meninggal. masjid kampung cheng, banyak juga kenangan dulu dengan arwah atuk pun. :)

so malam tadi cik Nani bawak aku dengan Ket pergi kenduri aqiqah anak buahnya si Nabil kat Serdang. masa mula-mula masuk tu kan, datang perasaan yang macam-dah-lama-tak-rasa. lapang. aman dan "bahagia". tak tahu kenapa. mungkin suasana kampung kot, tak macam masjid yang moden-moden kat putrajaya tew :')



so yeah, hai? wahahahahahah! masa ambil gambar ni memang gelak sembur sebab, hoi? acah-acah baiknya muka? .

sebenarnya aku banyak nak update. gila kau lagi tiga hari nak masuk 2013 T_T

ok bai!

ps : entri huru-hara tak ending ntah apa-apa, maaf :3

1 comment:

izfanora said...

rumah Allah mmg tenang sgt.. :)