Friday, February 8, 2013

pisang

semalam belek-belek balik entri lama, macam 2009-2010 gitu, bukan main kelakar dan pelawak hambar ek aku ni? hakhakhak. tahun 2011-2012 macam huru hara sikit. pisang bukan main. faktor usia mungkin.

i really want to get myself back in again :/

aku ni jenis Mat Overthinking, pastu dah lah jenis suka buat keputusan, buat gila dan menyesal bodoh pasaipa ntah. kakaka. penatlah jatuh tersungkur, kena bentes lagi, lutut luka lagi tambah tapak tangan calar-balar lagi.

maka, come back lah Akiss :)


ok bai.


No comments:

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...