Sunday, February 17, 2013

sundae




bangun pagi ahad, rambut dalam keadaan elok. jadi hasrat memotongnya mati terus. dua tahun tak potong rambut, inilah tujuannya, mengidam rambut gini. soon baby, soon. sebab hari tu terpotong fringes maka jadi cacat sikit. kakaka! jadi, tunggu nak ejas layer-kan heehehe.
morning walk to pasar membeli sarapan dan bahan masak untuk makan tengahari :)
tahukah anda, Breaking Dawn Part 2 dah boleh di download? dah dua tiga kali aku ulang tengok, hehehe. sorry saya obses dengan Bella Cullen :)
pembuka selera balqis yang mati dua minggu ini. wow, masak lemak nenas ikan masin! weeee :)

duduk rumah pun boleh happy kalau ada semua ini, family, makanan sedap dan internet. betullah kawan pernah cakap, Balqis ni senang di puaskan. hahah! Syukur, Alhamdulillah :)

ok bai.

No comments:

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...