Tuesday, April 23, 2013

mari bersokan

selain menjoget, how to release stress adalah dengan berjoging. tapi aku takdalah beriya-iya lari-laju. kira macam riadah, jalan-jalan macam tu je. sekadar rehatkan mata yang seharian memandang pc dan, err skrin handphone. ahaks.

selalunya. eh selalu ke? kalau joging kat bawah umah je. tapi kecik je lah tempat dia. jadi di sini nak kecoh bagitahu kalau nak joging kat putrajaya ni ada dua tempat terpaling best.

satu, taman tasik empangan. lokasinya depan picc teww.


sebab dipanggil empangan sebab menatang inilah. 


ye, sejauh ini kami berjalan. dari depan picc... 


sedar-sedar dah sampai pullman! kikiki


dan ya, sini mmg syok sebab siap ada tempat makan, tempat solat, tandas etc etc. perfecto!


ok dua. taman saujana hijau. terletak di presint 11. entrance dia dekat belakang tangki air, balai polis presint 11. view dia, subhanallah cantik gilo. rasa nak menitik air mata. haha!



fefeeling twilight sangat!


ini gambaq cuwik dari instagwam noween.

ok itu sahaja untuk kali ini. oh ya, like hek eleh aku pun ada KEEK lah! sila lah stalk.

ok bai!



1 comment:

8lue 5ky said...

joging ke bersiar-siar ni.....

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...