Thursday, May 16, 2013

ntah



budak ni dijumpai di news sorang-sorang mintak aku belikan dia super ring, lantas apak dia datang persis justin timberlake meminta maaf kepadaku. aku terkesima. #cerpen 


double pedal ayam. aku nak upload keek aku ketuk drums, tapi aku lebih suka yang main tamborin ni.


May 5, 2013 | kugiran sogo by akisslski on Keek.com



ada macam hanie hidayah tak?


i want this.


tapi beli ini.  pasang tak sampai setengah jam dah siap, sebab sebelum ni pernah pasangkan Aket punya, hewhew.


sudut kiri bilik. 



tak tahu ada berapa kalendar dalam bilik aku. hihu.

entri suka suki buang masa namanya ni. ntahnya.

ok bai.

No comments:

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...