Monday, September 9, 2013

macam raya.




dalam ratus-ratus gambar majlis kahwin adik aku, aku paling suka moment ini.

Last sunday, baru bangun tidur dengan tak mandi terus turun bawah dari tangga aku snap, this perfect view.

Perfect view : ada family, ada kawan yang dianggap family dan ada sarapan sudah siap tersedia. Aku makan 2.5 keping roti canai pagi itu :p

Walau tak semua ada, tak semahal mana, ada rasa sempurna :)))))

Nak tiap-tiap hujung minggu macam hari raya 13 tahun dulu macam ni boleh ke? :p

ok bai.

ps : Al-Fatihah untuk yang sudah tiada, arwah Abah, arwah cik Zizah, dan Atuk Nenek.



No comments:

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...