Sunday, October 13, 2013

pokok


bought this plant last year at ikea. and trust me, i never touch the leaves, even once.

eh balik dah trip dah tak pandai cakap melayu pula.

ok macam ni. selain orang cakap aku ni pesen "butterfingers", clumsy, suka tercederakan diri sendiri, aku juga dipercayai mempunyai jenis "tangan panas", jenis tak boleh bela pokok, apatah lagi binatang. 

wtfbbq punya kepercayaan entah.

tapi berdasarkan pokok ni, memang betul. aku sayang pokok ni sebab beli masa err..so aku buat keputusan "ape kate siram je, takyah pegang..langsung."

and, tadaaaa!

dah setahun tak mati-mati. elok je disitu, daun yang kering, luruh sendiri.

so yeah, aku dah amalkan kat orang.

aku baru faham maksud "kalau sayang, lepaskan".

tenang hidup aku.

itulah aku yang belajar seminggu dua ni. kahkahkah si lembabs. ok lah, kamuorang tak faham eh? peduli apa aku ;p

"If you love Batman, let him go, because Batman Returns"

ok bai!

No comments:

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...