Tuesday, November 26, 2013

sopan

betullah member aku pernah kata, "balqis tu kalau cakap lembut-lembut sopan-sopan bukan dia tu, baik korang check betul-betul ntah-ntah hantu dia" 

dan ada satu hari tu jugak adalah orang tu gelakkan aku bila aku report mana aku pergi, tanya dah makan ke semua tu  "bukan kau ni taw, caring semacam kahkah!"

samalah macam lasat week tu aku call kawan ajak keluar lunch dorang kata apa? "bukan perkara biasa ni akiss yang ajak kite kuar makan, selalu kite je cari dia.. "
hakhak!

teruk sangat ke perangai kasar dan uncaring aku ni? :p


nampak? dituduh kena rasuk sebab jadi caring dan sopan. kahkahkah!


oklah pasni aku cuba ubahlah. ke tak payah? ;p

ok bai 

No comments:

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...