Friday, January 24, 2014

pemandangan yang selalu dan jarang kita lihat.

padang sekolah rendah saya :D alamak, kata nak update pasal sekolah rendah, nanti ye.

teh tawik place ioi puchong pun kawasan gua jugak. of course lah sbb view minum teh tawik sambil merenung hiba tasik kan. 

pemandangan office ada renovate sikit, macam biasa gua peluk tubuh sambil perati je dari jauh dorang keje keras. ahkahkah! ok tak. jangan berlagak bos sangat balqis.

mamak kembar gua, gua tak boleh duduk meja lain, kecuali yang ini.  *tepuk meja, dan blah*


eh tak, sebenarnya saje show-off effect sweep panorama ni. sesape team sony yang sila update andru 4.3, anda  akan menghadapi kehebatan cameranya! eh takdelah hebak mana pun, cuma bagi aku yang pemalas nak download app nak tambah effect bagai-bagai ni, aku suka lah. mudah.


nampak? fisheye, miniature pun ada under picture effect tu. nanti rajin aku bagi hasil tangkapan.

ok bai.

No comments:

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...