Tuesday, February 4, 2014

bOwRinKnYEw!

aku ada penyakit kronik, yakni cepat boring.

aku baru tukar posisi barang dalam bilik aku (again!), pastu aku boring balik.

sama macam makanan, dulu hari-hari pun roti tampal. sekejap je. sekarang aku switched to capati, eh salah. eh dulu capati (sbb tak oily) dan sekarang capati sardin. sekarang dengar perkataan roti tampal pun aku loya. *tutup mulut tahan muntah*

and now aku risau, overthinking terusss bila fikir bab kahwin sampai tiba-tiba dalam kereta aku tanya mak aku. 

well, you know balqis.

dari zaman bangku sekolah selalu kena chop playgirl. tak pernahlah stick to err...at least ada dua boyf...err...

oh sebenarnya baru balik bercuti dan beraya cina belah family baba nyonya mak. it was fun dan hav hav havoc! nanti kalau ada masa aku update sini. kat insta punx sempat up semua gambar assdhhfhfhfjgjgjkkkl!

ok bai!

1 comment:

Amaliena Ros said...

sama la macam aku, cepat bowring. barang2 dalam bilik sikit2 ubah kedudukan..haha..

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...